Известие

Collapse
No announcement yet.

Реле за зареждане на 33 .1.7 ie 4x4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Реле за зареждане на 33 .1.7 ie 4x4

Здравейте значи имам един проблем та вече два пъти неще да пали "абе остава си в къщи ,не и се излиза ". Мисля че не е от стартера защото зареждам акомолатора и пали от раз.И него ще го видя ама искам да питам ,знае ли някой каде и се намира на Алфа 33 1.7ие 4#4 релето за зареждане на акомулатора . Зарежда ми 13.5/13,8 знам че трябва да е около 14,5/14,8в.Та зимата има яко консъмация.А тука не може да я навакса .Има ли възможнос за реголиране на това реле и МНОГО моля някои да каже къде е точно и как изглежда Ще почерпя
    Винаги може и по зле!!

Re: Реле за зареждане на 33 .1.7 ie 4x4

Първоначално публикувано от chaha
    Здравейте значи имам един проблем та вече два пъти неще да пали "абе остава си в къщи ,не и се излиза ". Мисля че не е от стартера защото зареждам акомолатора и пали от раз.И него ще го видя ама искам да питам ,знае ли някой каде и се намира на Алфа 33 1.7ие 4#4 релето за зареждане на акомулатора . Зарежда ми 13.5/13,8 знам че трябва да е около 14,5/14,8в.Та зимата има яко консъмация.А тука не може да я навакса .Има ли възможнос за реголиране на това реле и МНОГО моля някои да каже къде е точно и как изглежда Ще почерпя
    Не е реле а "Диодна плочка" се казва и е на "дупето" на алтернатора - сменя се диодната плочка неможе да се "настройва"
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Може и четки да са
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Re: Реле за зареждане на 33 .1.7 ie 4x4

Първоначално публикувано от chaha
        Аз пък знам че трябва да е 13.8-14 волатажа на зареждането досега на всички коли ми е било толкова и не съм имал проблеми незнам кой ти го е казал тва за тея почти 15 волта тогава колата вече презарежда според мен Един приятел имаше такъв проблем и той си мислеше че колата не зарежда а накрая се оказа че презарежда
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Имал съм досега само Рена и волтажа не е бил повече от 13,2 - 13,5
          Я си провери акомулатора както си трее
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Бе по принцип волтажа е 14V и на празен ход и в движение,а като запалиш всичко по колата на празен ход не би трябвало да пада под 13,6 мисля
            Може и да съм малко в грешка ма от как слезнах от опела инструмент не съм барал
            Само да кажа че като сменях релето на опела с новото даваше 14 само по време на движение нещо беше малко менте :P
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Свали си релето то е на задната част на алтернатора както ти каза Бобо и виж дали четките не са му отишли по принцип те се сменят с по мощен поялник
              Fiat Punto 1.9 JTD
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              sigpic

Comment

Working...
              X